Procesul technologic

Consumul de produse bio este cea mai buna alegere pentru sanatatea ta si a familiei tale. Alimentele bio sunt produse alimentare ce provin din agricultura ecologica. Intregul proces prin care trec aceste produse de la plantare pana la ambalare este atent supravegheat si se folosesc tehnici si solutii care nu contin pesticide, substante chimice sau antibiotice.

Presare la rece – 100% NATURAL

Producem suc natural 100% doar din mere, pere sau alte fructe ce vă aduce prospeţimea şi gustul natural al fructelor. Având în compoziţie doar fructe româneşti, sucul nostru reuşeşte să asigure un gust puternic şi plăcut, fără a sacrifica vigoarea pe care consumul de fructe o oferă organismului. Sucul NU are în compoziţia sa aditivi, coloranţi, stabilizatori, arome, zahăr şi/sau apă adăugate, precum şi alte componente ale grupei amelioratorilor care se pun în sucuri în ziua de azi pentru a le face mai vandabile dupa cum puteti vedea in procesul de presare la rece.

Despre Noi

Societatea noastră a fost înființată în anul 2018 înCotu Vames și are ca obiect de activitate: procesare fructelor si legumelor prin presare la rece. Procesăm legume și fructe la prețuri foarte avantajoase. Veniți cu fructele și legumele, noi vi le procesăm, iar dumneavoastră plătiți doar procesarea sucului.

Filimon Ionel
Filimon IonelCEO & Partner
Filimon Ionela
Filimon IonelaCEO & Partner

Abonați-vă acum și primiți oferte speciale